Raportohet i zhdukur një person në Klinë

Një burrë nga fshati Sferkë në Klinë ka raportuar në polici se babai i tij me probleme psikike është zhdukur.

Në raportin 24 orësh të policisë njoftohet se ditë më parë ai është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Tutje bëhet e ditur se rasti vazhdon të hetohet.

Go to TOP