Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Punëtori bie nga lartësia në Fushë Kosovë, arrestohen dy pronarët e kompanive

Një punëtor ka pësuar lëndime të rënda trupore si pasojë e rënies nga lartësia e një objekti që po ndërtohet në Fushë Kosovë.

I njëjti është dërguar për trajtim mjekësor në QKUK, ndërsa lidhur me rastin janë arrestuar dy pronarët e kompanive punëkryese.

Të njëjtit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Njoftimi i plotë i policisë:

ASGJËSIM, DËMTIM OSE HEQJE E PAJISJEVE MBROJTËSE DHE RREZIKIM I SIGURISË NË VENDIN E PUNËS/ Fushë Kosovë, 04.02.2023 – 13:36. Një mashkull kosovar, ka rënë nga lartësia e një objekti në ndërtim, duke pësuar lëndime të rënda trupore. Viktima është dërguar për trajtim mjekësor në QKUK. Në vendin e ngjarjes përveç njësive policore, ka dalë edhe prokurori si dhe inspektori i punës. Lidhur me rastin janë arrestuar dy meshkuj kosovar, pronar të kompanive punë kryese dhe të njëjtit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Go to TOP