Publikohet super skandali, kryetari i Listes Serbe Goran Rakiq ne aksion intim ne jahte!

Kryetari i Listes Serbe Goran Rakiq në aksion intim në jahtë!

Ne faqen e Drazhen Stojkoviq shifen dy foto ku kryetari i Listes Serbe shifet ne mardhenje intime me nje femer. Sipas te gjitha gjasave ky “aksion” eshte filmuar në ndonji Jahtë diku ne bregdeti.

Ai ka shkruar: “Ndërsa njerëzit në Kosovë janë frikë nga arrestimet dhe veprimet e reja të Përfaqësuesit serbë të Prishtinës janë shpërqëndrues, një në pazar të vërtetë pasuri dhe tjetra në jaht stërvitja po funksionon në fizikun e tij pamjen. Dhe ju njerëz në tjetrën zgjedhjet perseri te gjitha ne rradhe ndaj votojini.”

Go to TOP