Pse sanksionet kundër Rusisë s’ishin shkatërruese si tanket?

Dy vjet pasi Rusia nisi pushtimin në shkallë të plotë të Ukrainës, sanksionet e Perëndimit dështuan të arrijnë qëllimin kryesor: ndalimin e makinës luftarake të Kremlinit.

Për më tepër, ekonomia ruse duket e qëndrueshme dhe pritjet janë që, këtë vit, ajo të rritet më shpejt se ekonomia e ShBA-së apo Mbretërisë së Bashkuar.

Go to TOP