Policia kontrollon një shtëpi në Gjilan, gjen këto llojë të armëve

Policia ka realizuar një kontroll në shtëpinë dhe objektet përcjellëse të të dyshuarit D.V., (viti i lindjes 1955, mashkull kosovar serb) nga Partesh.

Sipas komunikatës për media, kontrollimi është bërë për shkak të një hetimi të rastit “Vjedhje e rëndë” dhe “Armëmbajtje pa leje”, ku dyshohet se ishin vjedhur 37 koshere me bletë.

Gjatë kontrollit janë gjetur dhe konfiskuar si prova materiale për gjykatën:

1.Një (1) pushkë gjysmë automatike me bajonetë,

2.Një (1) pushkë gjysmë automatike pa bajonetë

3.Një (1) pushkë ajrore

4.Një pistoletë-revolver e kalibrit 9mm

5.Dyqind e tridhjetë e gjashtë (236) fishekë të cal 7.62×39

6.Dyqind e njëzet (220) fishekë të kalibrit 7.09×15

7.Katër (4) gëzhoja të cal 7.09×15

8.Gjashtë (6) gëzhoja të cal 7.62×39

Go to TOP