Policia jep 2107 gjoba trafiku për 7 ditë aktivitete në rajonin e Prizrenit

Policia e Kosovës për shtatë ditë ka shqiptuar 2107 gjoba trafiku, në rajonin e Prizrenit.

Kjo vie si rezultat i një plani, aktivitete javore në komunikacionin rrugor nga policia përgjegjëse për katër komuna të rajonit të Prizrenit.

kundërvajtësit të cilët kanë rënë ndesh me ligjin për rregullat e trafikut rrugor.

Po ashtu në kuadër të këtij plani janë ndërmarr aktivitete edhe në:

Hetimi i shtatëmbëdhjetë (17) aksidenteve të komunikacionit me të lënduar,Hetim i njëzet e një (21) aksidenteve të komunikacionit me dëme materiale,Shqiptuar masa e ndalim drejtimit të mjeteve për pesë (05) ngasës,

Njësitet policore të Drejtorisë Rajonale të Policisë në Prizren, vazhdojnë të mbajnë pika të shumta të kontrollit të automjeteve me qëllim të prezencës sa më të madhe në terren dhe parandalimit të aksidenteve të komunikacionit rrugor, me theks të veçantë të aksidenteve me fatalitet.

Go to TOP