Bota

Polexit-i nuk është krejt jashtë lojës

Debati i 19 tetorit në Parlamentin Evropian mund të ketë bërë shumë kë të pyetet nëse i ashtuquajturi Polexit ka perspektivë reale.

Polonia dhe Bashkimi Evropian janë përfshirë keq në një zënkë politike dhe ligjore. Rrugëdalja nuk është e qartë.

Shfaq më shumë
//chooxaur.com/4/3473483