Kosova.info

Plani i Francës për t’i nxitur qytetarët t’u hipin biçikletave

Qeveria franceze ka njoftuar se ka vendosur të ndajë 250 milionë euro për të mbështetur çiklizmin dhe infrastrukturën për këtë në vitin e ardhshëm, teksa shpreson të inkurajojë rritjen e përdorimit të biçikletave si mjet transporti.

Kryeministrja Elisabeth Borne ka thënë se fondi i ri i çiklizmit do ta rrisë infrastrukturën dhe do të financojë mësime çiklizmi për 800 mijë nxënës shkollorë.

Më të fundit

escort mersin - izmir escort