Përkujtohen dëshmorët e kombit në Shqiponjë të Dushkajës

Në 25-vjetorin e çlirimit të Shqiponjës, ish-Jabllanicës së Dushkajës, në Kompleksin Memorial janë përkujtuar dëshmorët e kombit.

Me këtë rast ka bërë homazhe edhe lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj,

Në këtë përvjetor po merr pjesë edhe ish-gjenerali i ushtrisë shqiptare, Kudusi Lame. Ai u shpreh i lumtur dhe krenar që ka qenë pjesë e rrugëtimit të UÇK-së deri në çlirimin e Kosovës, derisa tha se mrekullia që po ndodh sot i ka themelet te lufta dhe dita e çlirimit.

Go to TOP