ROZËShow Biz

‘Për ty isha hedhur nga kati i 10-të ‘/ Edi i Përputhen habit me deklaratën për Alvisën

Në takimin e parë me Alvisën, Edi ka bërë një deklaratë të papritur duke thënë se do ta refuzojë Adën sepse nuk është natyrale dhe se për Alvisën do bënte çmenduri.

Ndonëse u duk shumë i afruar në takimin e parë me Adën, Edi u shpreh se nuk i pëlqen më duke vënë në pah edhe faktin që ka kryer ndërhyrje dhe tha se i ka futur bllok.

 Alvisa: Çfarë do kishe bërë për mua?

Edi: Unë për ty isha hedhur nga kati i 10-të poshtë.

Po ti për mua? Hiç asgjë.

Alvisa: A punon ndopak ti apo jo?

Edi: Jam shumë punëtor. Alvisa: Dyshoj shumë se më dukesh shumë i përkëdhelur.

Edi: Kam punuar nja 4 vjet, por e lashë punën për të takuar ty. Ada nuk më është përshtatur shumë, nuk është natyrale. I kam futur bllok.

Alvisa: Do e refuzosh po të ftojë në takime?

Edi: Shohim pastaj. Nëse e bllokoj një njeri, e heq fare. 

Shfaq më shumë