Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Pamje të reja: Lisat që u rrëzuan në Mitrovicë, dëmtuan rëndë disa makina

Në qytetin e Mitrovicës një lis i madh është rrëzuar dhe si pasojë e kësaj ka shkaktuar jo pak dëme materiale ndaj disa veturave që ishin të parkuara aty.

Ngjarja ka ndodhur afër Palestrës ‘Minatori’ në qytetin e Mitrovicës.
Aty shihen njësitet e zjarrfikësve të cilët po merren me rastin.

Mirëpo deri tani nuk është raportuar për dëme në njerëz.

Go to TOP