Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Enver Peci zgjedhet gjyqtar i Gjykatës Kushtetuese

Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur Enver Pecin gjyqtar të Gjykatës Kushtetuese.

Enver Peci mori 66 vota të deputetëve dhe emri i tij pritet t’i presidentes Vjosa Osmani për dekretim.
Peci ishte i vetmi që arriti të marrë këto vota të nevojshme.

Enver Peci është aktualisht kryetar i Gjykatës Supreme të Kosovës.

Ndërsa kandidatët e tjerë nuk arritën t’i marrin votat e nevojshme.

Go to TOP