Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Enver Peci propozohet nga Kuvendi për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese

Kuvendi ka propozuar Enver Pecin për gjyqtar të Gjykatës Kushtetuese, pasi ky mori 66 vota, nga 87 deputetë që votuan gjithsej, nga të cilat tri fletëvotime ishin të pavlefshme.

Pas Enver Pecit, Dukagjin Abdyli mori 31 vota, Bardh Vokshi 35 vota, Flamur Rasori 24 vota dhe Valon Hasani dy vota.

Presidentes Vjosa Osmani do t’i dërgohen dy emra të propozuar për gjyqtarë.

Pasi që minimumi i zgjedhjes është 58 vota, deputetët sërish kanë filluar votimin për propozimin e dytë.

Go to TOP