Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Osmani premton mbështetje për studentët shqiptarë në New York

Presidentja Vjosa Osmani ka takuar studentët shqiptarë në Universitetin Columbia në New York, ku ka premtuar mbështetje për ta, duke thënë se janë shtylla e së ardhmes.

Presidentja Vjosa Osmani ka shkruar në X, se kishte një pasdite frymëzuese me studentët e mrekullueshëm, siç i ka quajtur ajo, të shoqërisë shqiptare në Columbia.

“Studentët tanë janë shtylla e së ardhmes sonë. Ne do të vazhdojmë të sigurojmë që secili prej tyre të ketë mundësinë të shkëlqejë dhe të dhurojë sepse kur mendjet tona të reja lulëzojnë, Kosova lulëzon”, ka shkruar presidentja. /Kosova.info/

Go to TOP