Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ekspertët tregojnë se a duhet të ushtroni gjatë menstruacioneve

Shumë gra dhe vajza përjetojnë dhimbje të mëdha gjatë menstruacioneve, sidomos gjatë ditëve të para të tyre.

Shpesh ato për shkak të dhimbjeve i lënë anash ushtrimet e tyre.

Por, ekspertët thonë se mund të ketë stërvitje gjatë ciklit menstrual e nëse keni dhimvbje të lehta.

Ndërkaq, sipas tyre, nëse keni dhimbje shumë të mëdha, stërvitjet duhet të jenë gjëja e fundit që e mendoni.

Go to TOP