Nesër publikohen rezultatet paraprake të regjistrimit të popullsisë

Agjencia e Statistikave të Kosovës, njofton se publikimi i rezultateve paraprake të Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave (ReKos 2024) do të bëhet nesër (12 Korrik 2024).

Me këtë rast, ASK-ja ka organizuar një Konferencë ndërkombëtare, e cila do të mbahet në Hotel Emerald prej orës 10:00.

“Projekti i Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave (ReKos2024) është një nga projektet më madhore të një vendi në kohë paqeje, i realizuar nga 05 Prill deri më 24 maj 2024. Të dhënat paraprake përfshijnë numrin e popullsisë sipas gjinisë në nivel të komunave përfshirë trendët më të fundit demografike”, thuhet në komunikatën e ASK-së.

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) falënderon të gjithë qytetarët e Kosovës për bashkëpunimin që kanë treguar gjatë këtij procesi, të gjithë stafin e përfshirë në Regjistrim, institucionet që kanë mbështetur këtë proces, si dhe të gjitha mediat për korrektësinë dhe raportimin e drejt gjatë gjithë procesit të Regjistrimit të Popullsisë në Kosovë (ReKos2024). /Kosova.info/

Go to TOP