Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ministri Krasniqi në Greqi, pjesë e Samitit kundër antisemitizmit

Me ftesën e Kryetarit të Komunës së Athinës, ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi është pjesë e Samitit kundër antisemitizmit i cili po mbahet në Greqi dhe pjesë e së cilit janë, përfaqësues shtetëror,Presidentja e Republikës Helene Katerina Sakellaropoulou, kryetarë të komunave dhe organizata joqeveritare nga vende të ndryshme të botës.

“Në margjinën e këtij samiti, u prita në takim nga Kryetari i Komunës së Athinës, Kotos Bakoyannis, me të cilin diskutuam për bashkëpunim në mes të dy vendeve tona në fushën e zhvillimit ekonomik lokal, ofrimit të shërbimeve kualitative për qytetarët dhe fuqizimin e grupeve të margjinalizuara ashtu siç kishte për qëllim edhe ky samit.
[🇽🇰] [🇬🇷] Me Kryetarin, Bokoyannis, u dakorduam që Komuna e Athinës dhe Komunat e Kosovës të thellojnë bashkëpunimin e tyre në fushat me interes të përbashkët” shkruan ministri Krasniqi në postim.

Go to TOP