Show Biz

Melinda mposht të ftohtit në Londër, paraqitet e veshur shkurtër

Derisa meteorologët po parashikojnë borë në Londër gjatë kësaj jave dhe temperatura të ulëta, kështu nuk duket se është për reperën Melinda

Ajo është shfaqur e veshur tepër shkurtër para një kabine telefonike në Londër derisa ka treguar këmbët e saj të gjata e seksi.

“Londër, i dashur”, ka shkruar ajo poshtë fotografisë.

Nuk dihet a është bërë sot kjo fotografi apo është ndonjë fotografi që Melinda e ka bërë më parë.

https://www.instagram.com/p/CUX5NK1Iruk/?utm_source=ig_web_copy_link