Kosova.info

Ja çfarë ndodh kur e bëni partnerin tuaj të çmendet në shtrat…

Nëse dëshironi që ta shihni partnerin të eksituar në krevat, mos ngurroni, por transformohuni në një “bombë” të vërtetë.

Një studim i fundit ka treguar që femrat për seks me partnerin e ri përgatiten madje edhe deri në 6 orë më herët.

Kjo përfshin depilimin, dushin, shkuarjen në solar, zgjedhjen e rrobave, të brendshmeve, frizurën, grimin dhe gjithë këto i bëjnë që ta ngazëllejnë mashkullin.

Mirëpo çfarë realisht meshkujt vërejnë tek femra?

Është me rëndësi se si të silleni – a dini të relaksoheni dhe të kënaqeni plotësisht në seks, të keni vetëbesim dhe të ndiheni e sigurt kur të jeni para tij plotësisht lakuriq.

1. Një mashkull nuk do të vërë re nëse ju keni rregulluar flokët mirë, ose në qoftë se lëkura juaj është e thatë pak, por ai me siguri do të vërë re qëndrimin tuaj.

Pra, është shumë e rëndësishme se si ju silleni – në qoftë se ju dini si të kënaqni dhe të gëzoni seksin, ju keni besim dhe në qoftë se jeni të sigurt me veten tuaj, kur ju jeni përballë tij krejtësisht e zhveshur.

Meshkujt thjesht duan trupin e femrës. Nuk ka rëndësi nëse kanë proporcionet e përsosura.

E rëndësishme që të ketë përkuar energjinë tuaj, të dinë se si t’iu përgjigjen çdo puthjeje dhe prekjeje.

2. Lëvizjet e femrave janë një tjetër gjë që meshkujt i kushtojnë vëmendje gjatë marrëdhënies së parë.

Nëse keni vendosur tashmë për të bërë seks, relaksohuni. Kur burrat marrin iniciativën, lëvizni, psherëtini dhe pëshpëritni qetë në veshin e tij për të treguar atë që ata duan.

Prandaj, ndjehuni të lira për të provuar pozicione të ndryshme, më pas trupi i tij do të ju tregojë kur ai ndjen diçka më shumë dhe kur më pak.

3. Sytë janë pjesa e trupit që shumica e meshkujve i kushtojnë vëmendje gjatë seksit.

Sytë e kaltër të femrave janë plot pasion dhe seksi dhe nëse ai merr vetëm një shikim provokues dhe disi të pacipë në kohën e duhur, ai çarmatoset krejtësisht.

Bëhuni më e guximshme dhe shikojeni drejt e në sy gjatë seksit, do të ndihet i admiruar.

escort mersin - izmir escort