Show Biz

Mashtrimi i “Instagramit” – Tayna sa ndryshe nga jeta e përditshme

Estrada është e njohur për operacionet e ndryshme plastike dhe kjo shihet momentin kur disa prej këngëtarëve tona nuk janë të rregulluara e ku ato duken tërësisht ndryshe .

Reperja kosovare ishte në fokus të faqes së njohur të Instagramit, “Vipat e Bllokut” e ku ajo duket tërësisht ndryshe nga ajo që është në rrjetet sociale.

Kjo pamje e Taynas është krejtësisht ndryshe, saqë nuk do ta njihnin nëse do ta takonit në rrugë.

Këngëtarja, e cila ka paralajmëruar një album të ri, është aktive në rrjetet sociale derisa para dy dite ajo është paraqitur me të brendshme në një ballkon të një banese.