Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Lipjanasi rrahë bashkëshorten, e bën për spital

Një femër në Lipjan ka njoftuar në Polici së është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj.

E, njëjta pas sulmit ka pranuar tretman mjekësor.

Kurse, më vendim të prokurorit i dyshuari është liruar.

“Lipjan  24.03.2023-19:05. Viktima femër  kosovare ka njoftuar se është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar. Viktima ka pranuar tretman mjekësor. Me vendim të prokurorit i dyshuari lirohet dhe rasti shkon në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin 24 orësh të Policisë.

Go to TOP