Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Ky është qyteti me më së paku stres në botë

Ky është përfundimi i një studimi të Forumit Ekonomik Botëror, që e argumenton këtë gjetje me faktin se qytetet gjermane kanë hapësira të mëdha të gjelbra, një trafik shumë pak të ngarkuar, e mbi të gjitha, nivele shumë të larta të gjendjes shëndetësore të banorëve.

Image

Janë pikërisht 4 qytete gjermane që renditen në dhjetëshen e atyre më të qeta në botë.

Image

Mes tyre, Stuttgarti rezulton të jetë qyteti me më pak stres në planet.

Image

Sidnei në Australi është i vetmi qytet joeuropian që përfshihet në “Top 10”, ndërsa klasifikimi vijon me Gracin (Graz) në Austri, Edinburgun në Britaninë e Madhe, Bordonë (Bordeaux) në Francë, Bernën në Zvicër dhe Luksemburgun.

Go to TOP