Kosova.info

Kryetari i Odës Ekonomike viziton kompaninë “Happy”

Kompania “Happy” sh.p.k, e mirëpriti kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, z Lulzim Rafuna.

“Kryetarin Rafuna u njoftuam për së afërmi me punën e përditshme që bëhet në fabrikën Happy, me sfidat me të cilat po ballafaqohemi, pastaj me sukseset që i patëm vitin që shkoi si dhe me projektet e planifikuara për vitet në vijim”, ka njoftuar kjo kompani në profilin e saj në facebook. /Kosova.info/

escort mersin - izmir escort