Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kosova pjesëmarrëse në garat mesdhetare për U12

Kosova do te jete pjesëmarrëse ne garat mesdhetare ne pingpong për U12 Trofeu Transalpine dhe Kupa Mesdhetare qe do te mbahen nga 6 – 9 dhjetor ne Biella te Italisë.

Kosova ne kategorinë e meshkujve do te përfaqësohet nga Resul Smajli (anetar i klubit Kpp Sharri) se bashku me trajnerin e tij Feim Rama, ndërsa ne kategorinë e femrave nga Sara Hoxha (anëtare e klubit Kpp Ahmet Hoxha) dhe trajneri i saj Ridvan Hashani. /Kosova.info/

Go to TOP