Kështu i përshëndet Linda Morina vajzat me nga dy frajera

Për një kohë ajo ishte një nga personazhet më të diskutuar të rrjeteve sociale.

Çdo lëvizje e Linda Morines, shndërrohej në virale dhe bëhej lajm në media.

Disa nga videot e saj edhe sot e kësaj dite bëjnë përshtypje, e njerëzit qeshin me to.

Linda, ka thënë diçka edhe për ato që i kanë nga dy frajera.

Go to TOP