Ka nisur takimi trepalësh Kosovë-BE-Serbi

Në Bruksel ka nisur takimi trepalësh mes delegacioneve të Kosovës dhe Serbisë, me ndërmjetësin Miroslav Lajçpak.

Siç raporton “Tanjugu”, në delegacionin e Serbisë, përpos kryenegociatorit Petar Petkoviq, po marrin pjesë edhe një sërë ekspertësh.

Takimi ka nisur rreth orës 12:30 dhe në të, temë kryesore e diskutimit është rregullorja e BQK-së për valutat që lejohen në Kosovë për transaksione bankare.

Go to TOP