Jep dorëheqje zëvendësministri i Arsimit, Dukagjini Pupovci

Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Dukagjin PupovciZëvendësministri i Arsimit, Dukagjini Pupovci ka dhënë dorëheqje. Portali Dukagjini përmes burimeve të saj e ka konfirmuar dorëheqjen e tij.Ndërkaq, arsyet e dorëheqjes ende nuk janë bërë të ditura, por mësohet se ai do ta ushtrojë detyrën e tij deri në fundin e muajit dhjetor të këtij viti.Siaps burimeve, dorëheqja e Pupovcit ishte paralajmëruar prej kohësh. Dukagjin Pupovci është ekspert i arsimit derisa në pozitën e ministrit ishte emëruar në Qeverinë Kurti 2.

Go to TOP