HANDIKOS shënon Ditën ndërkombëtare të përdoruesve të karrocës

HANDIKOS, sot do të shënojë Ditën Ndërkombëtare të Përdoruesve të Karrocës, me ç’rast organizohet aktiviteti i një shëtitje 30 minutash me karrocë në njërën nga rrugët e kryeqytetit.

Pjesëmarrës do jetë nënkryetari i komunës së Prishtinës, Alban Zogaj, të cilin do ta shoqërojë drejtori i HANDIKOS, Afrim Maliqi, ndërkaq aktiviteti nis prej orës 13:30, nga objekti i vjetër i komunës së Prishtinës

Dita e Përdoruesve të Karrocës, për herë të parë u shënua më 2019 në Kosovë, me qëllim të arritjes së ndikimit pozitiv të karrocës në jetën e një personi, rikujtimit të numrit të përdoruesve të karrocës në vend dhe në botë, si dhe vetëdijesimit të shoqërisë për ta bërë botën një vend të qasshëm për të gjithë.

Go to TOP