Pezullohet greva në arsim deri në janar të 2023-së

Pas pesë javë grevë në arsim, Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (SBASHK) sot ka njoftuar se e ka pezulluar grevën deri në janar të vitit 2023.

Kryetari i Këshillit grevist, Rrahman Jasharaj tha se uron që Qeveria dhe institucionet tjera ta mbajnë fjalën për Ligjin e pagave.

Ai tha se greva pezullohet deri në janarin e vitit 2023 dhe kjo do të ndikojë në reflektimin e Qeverisë.

Go to TOP