Euro 2024 vjen sot me dy ndeshje

Euro 2024 vazhdon sot me ndeshjet e radhës.

Për dallim nga ditët e tjera që janë zhvilluar nga tri ndeshje, në orarin e ditës së martë janë vetëm dy ndeshje.

Nga ora 18:00 do të zhvillohet takimi i parë i Grupit F, ku do të ndeshen Turqia dhe Gjeorgjia.

Pas kësaj ndeshje, në ora 21:00 do të luhet ndeshja tjetër e të njëjtit grup ndërmjet Portugalisë dhe Çekisë. 

Go to TOP