Dyshohet se djali e ka vrarë nënën në Lezhë

Raportohet që në Lezhë një djalë e ka vrarë nënën e tij.

Bëhet e ditur se viktima është e moshës 88-vjeçare.

Raportohet se i dyshuari tashmë është arrestuar dhe dyshohet se vuan nga disa probleme të shëndetit mendor.

Go to TOP