Show Biz

Dua Lipa viziton Muzeun “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”

Këngëtarja e njohur kosovare, Dua Lipa, është duke qëndruar në Shqipëri që nga dita e djeshme.

Ajo bashkë me familjen e saj e vizituan Muzeun “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Krujë.

“Kënaqësi që patëm si vizitore në Muzeun “Gjergj Kastrioti Skënderbeu”, Dua Lipa-n dhe familjen e saj”, thuhet në njoftimin e Muzeut.