Show Biz

Dua Lipa pritet të vlerësohet me çmimin e madh në SHBA

Këngëtarja me origjinë shqiptare, Dua Liap ka arritur që të ketë sukses të jashtëzakonshëm në industrinë e muzikës.

Së fundmi, ajo është vlerësuar me çmimin e “Lidershpit të Shquar 2021” në Këshillin Atlantik.

Ky event do të organizohet në datën 10 Nëntor në Uashington, DC.

Dua do të vlerësohet për arritjet e saj më të mëdha në karrierën muzikore, gjithashtu dhe angazhimet në kauza të forta.

Po ashtu, Këshilli ka përmenduar punën e Dua në fondacionin “Sunny Hills” i cili ka arritur ta përmirësojë jetën në Kosovë.

Në njoftim thuhet se këngëtares do t’i bashkohet edhe presidentja e Kosovës, e cila do të mbajë një fjalim tepër të veçantë.

Shfaq më shumë
//soaheeme.net/4/3473483