Dua Lipa dhe partneri i saj po e rikthejnë këtë aksesor udhëtimi ‘vintage’

Artistja shqiptare me famë botërore Dua Lipa është parë me partnerin e saj aktor Callum Turner, duke u rikthyer nga udhëtimi i tyre në Paris.

Përtej xhaketave të tyre të ngashme prej lëkure, kishte diçka nostalgjike dhe sentimental në pamjen e tyre. Lipa, duke mbajtur një cantë të zezë të markës shumë të shtrenjtë ‘Hermes’ dhe të stolisur me shumëllojshmëri zinxhirësh, ndërsa Turner me këllëf të argjendtë.

Nga larg, çifti mund të ishte ngatërruar me udhëtarët e viteve 1960 duke grumbulluar kujtime dhe udhëtime jashtë vendit.

Go to TOP