Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Dodikova peticija je doživjela pravi debakl u Banjoj Luci

Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović na svom blogu piše kako je peticija, kojom Dodik poziva na odbacivanje zakona o zabrani negiranja genocida, doživjela debakl u Banjoj Luci.

Odmah nakon što je visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko nametnuo izmjene zakona kojim se zabranjuje negiranje genocida u Srebrenici, SNSD i Milorad Dodik su objavili propagandni videospot kojim pozivaju na jedinstvo Srba i odbranu Republike Srpske, a uslijedila je i peticija s ciljem odbacivanja ovih izmjena zakona.

Na trgovima u gradovima i općinama širom Republike Srpske odmah sutradan su postavljeni štandovi na kojima građani mogu potpisati peticiju, a sve pod budnim okom SNSD-ovih funkcionera, članova i aktivista. Ovo potpisivanje trajalo je tokom cijelog vikenda, a nastavit će se i u narednim danima.

Vukanović navodi da, uprkos snažnoj promociji i pritisku medija kao što su RTRS, SRNA i ATV, odziv građana je i dalje veoma slab.

“Za dva dana svega nekoliko stotina Banjalučana potpisalo je peticiju pomoću koje Dodik kao kukavica želi da se sakrije iza naroda umjesto da jednom pokaže da je muško i lider”, napisao je Vukanović na svom blogu.

Dalje navodi da su građani na vrijeme prozreli namjere SNSD-a da iskoristi revolt i nezadovoljstvo naroda odlukom Valentina Inzka, odnosno da na tome profitiraju i prikupe jeftine političke poene.

“Odziv je slab jer ljudi ne žele da budu izmanipulisani i njihovi lični podaci budu zloupotrebljeni i završe na spisku sigurnih glasova SNSD-a”, zaključio je.

Go to TOP