Show Biz

Disenjatorja, “Diba Celina” është përkujdesur për deputeten Balje, gjatë vizitës së saj zyrtare në Turqi

Atelieja, “Diba Celina”, me kreacionet e saj, është përkujdesur për deputeten Duda Balje, e cila është duke e zhvilluar një varg  vizitash në Qeverinë dhe Parlamentin e Republikës së Turqisë.

Disenjatorja dhe pronarja e kësaj atelieje, Diba Celina, ka thënë: Këto dy modele; fustanin dhe pallton, i kemi punuar me material shumë të mirë dhe detaje të ndryshme dhe që iu kanë përshtatur deputetes Duda Balje, për këto vizita zyrtare.

Vlen të theksohet, se Celina, në vazhdimësi përkujdeset për veshjet deputetes Balje, por edhe për fytyra të shumta publike.

Atelieja, “DIBA CELINA”, gjendet në Prizren. /Kosova.info/

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort