Digjet një veturë në lagjen ‘Kalabria’

Është djegur një veturë në lagjen “Kalabria” në Prishtinë.

Menjëherë në vendin e ngjarjes kanë arritur Policia dhe zjarrfikësit.

Zjarrfikësit kanë arritur ta lokalizojnë zjarrin.

Go to TOP