Show Biz

Brikena, Moderatorja simpatike dhe e zonja e emisionit “Mirëmëngjesi Kosovë” në RTK

Brikena Beqiri është njëra ndër moderatoret më të zonja dhe më e bukura që udhëheq me vite të tëra emisionin e mëngjesit ne RTK.

Jemi zgjuar dhe zgjohemi gati se çdo mëngjes me të, duke parë intervistat e saj me të ftuar të ndryshëm.

Brikena ka dëshmuar që me të vërtet është e zonja dhe e meriton me qenë aty ku është, veprat dhe puna e saj e kanë dëshmuar këtë me vite të tëra që nuk ka vetëm fizikun e saj por edhe zotësinë që nuk i mungon asnjëherë.

Pra me një fjalë Brikena na ka dëshmuar që vajzat e bukura nuk duhet shikuar vetëm nga bukuria e saj, por shumica nga ta kanë talente dhe profesione të ndryshme dhe janë absolutisht të suksesshme në atë se çfarë zgjedhin.