Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Biden optimist për lirimin e pengjeve që po i mban Hamasi

Presidenti amerikan Joe Biden tha se beson se është afër një marrëveshje për lirimin e pengjeve që po mbahen nga Hamasi.

I pyetur në një ngjarje në Shtëpinë e Bardhë nëse ai beson se një “marrëveshje pengjesh” është afër, presidenti i ShBA-së tha, “Unë besoj se po … po”, dhe kryqëzonte gishtat.

Ka pasur një numër në rritje të raporteve të mediave, për një shkëmbim të mundshëm të të burgosurve të ndërmjetësuar nga Katari që do të çonte në lirimin e pengjeve.

Marrëveshja do të përfshijë gjithashtu një pauzë disaditore në luftime, kanë thënë raportet, por se sa kohë do të jetë pauza mbetet e paqartë.

Administrata Biden thotë se një nga prioritetet e saj kryesore është  sigurimi i lirimit të robërve të mbajtur në Gaza, ku aty përfshihen disa shtetas amerikanë.

Go to TOP