Befason hoxha shqiptar: Duhet të ndërtojmë një kishë ortodokse shqiptare dhe ta shpëtojmë shqiptarinë nga miti serb

Këtë javë në emisionin Kojshia Show në DTV i ftuar ishte ish-sekretari i PDK’së, Adem Grabovci si dhe hoxha i mirënjohur Xhevat Kryeziu.

Në këtë emision u diskutua për zhvillimet e fundit politike në vend.

Hoxha Xhevat Kryeziu, ndër të tjera në këtë emision tha se manastiret të cilat, sipas tij, i ka përvetësuar Serbia, janë shqiptare.

Ai madje tha se shqiptarët e Kosovës para se të konvertoheshin në fenë islame, kane që ortodoksë.

Hoxha inkurajoi komunitetin ortodoks në Shqipëri që të ndërtojnë një Kishë Ortodokse në Kosovë dhe të bëjnë përpjekjet e tyre për ta thyer mitin serb se kishat në Kosovë kane qenë serbe.

Për më shumë, ndiqeni minutën 1:06:00 të emisionit.

Go to TOP