Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Arrestohet një 23 vjeçar në Vushtrri për posedim të substancave narkotike

Stacioni policor në Vushtrri ka realizuar dhe ekzekutuar një urdhëresë të lëshuar nga gjykata.

“Dje me datë 30.01.2022, rreth orës 11:00, në Vushtrri, është arrestuar i dyshuari M.Sh., 23 vjeçar shtetas i Republikës së Kosovës, ndaj të cilit Gjykata Themelore në Prishtinë- Dega Lipjan, kishte lëshuar urdhëresën Ed.nr.172/20, për veprën penale ,,Posedim i paautorizuar i substancave narkotike””, thuhet në njoftim

Pas arrestimit dhe përfundimit të procedurave policore, sipas urdhëresës së gjykatës, i njëjtit është dërguar per vuajtje të dënimit të përcaktuar me ligj.

Go to TOP