Alisa habitet me Stresin: Çka jam çuditë për Stresin, hallall i qoftë

Banorja e Big Brother VIP Kosova, Alisa e cila pjesë e këtij formati televiziv u bë duke hyrë bashkë me të dashurin e saj, Urimin, sot gjatë një bisede në dhomën e rrëfimeve ka komentuar marrëdhënien e tyre të sapo krijuar me rep artistin Stresi.

“Çka jam çuditë më së shumti ka qenë për Stresin, që personalisht neve na ka njoftë edhe na ka thënë që gjithmonë na ka përcjellë”, ka thënë Alisa.

“Kjo me ka bë të ndihem tepër mirë dhe ‘wow’ hallall i qoftë Stresit”, ka shtuar ajo.

Go to TOP