62 aksidente trafiku në 24 orët në Kosovë

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh ka njofruar se ka shqiptuar 218 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID.

Ndërsa për mosrespektim të rregullave në trafik, Policia vetëm ditën e diele ka shqiptuar mbi 1157 gjoba.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur kanë ndodhur 34 aksidente me dëme materiale dhe 28 aksidente me të lënduar.

Gjithashtu është bërë e ditur se janë arrestuar 8 persona, 5 persona janë dërguar në mbajtje, 2 persona në ndalim policor.

Go to TOP