Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Profesori që u bë viral me video në Tik Tok shpërthen në lot gjatë intervistës

Profesori i biologjisë, Lulzim Paci, ka shpërthyer në lot derisa po fliste në KTV për videot e tij që janë bërë virale.

Ai tha se ka marrë kritika dhe ofendime të shumta në mediat online, derisa vëllait të tij, i ka thënë se nëse ndihet i turpëruar, të mos tregojë se e ka vëlla.

“I thashë vëllait tim, nëse të pyesin se çka e ke Lulzim Pacin, thuaj kushëri. Mos i thuaj vëlla”, deklaroi Paci derisa ia nisi të qajë.

Lulzim Paci ka folur për famën që ka marrë brenda natës, por edhe për problemet që i ka sjell ajo.

Pak kohë pasi u bë i famshëm, pati shumë komente negative, madje edhe deputetë që kërkuan të “merren masa ndaj tij”.

Go to TOP