Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Dodik pyetet nëse do të kandidojë më 2022, thotë se është i lodhur

Udhëheqësi i lartë politik serb i Bosnjës nga partia (SNSD), Milorad Dodik, ka thënë sot se partia nuk do të kthehet në institucionet e Bosnjë dhe Hercegovinës derisa të “rregullohen” ndërhyrjet në Kodin Penal të BeH.

“Nuk na intereson se si do të ndodhë. Le të shohin ata që ngatërruan se si do ta eliminojnë. Kur ta bëjnë këtë, ne do të kthehemi në institucionet e përbashkëta dhe nuk do të vendosim deri atëherë”, citohet të ketë thënë Dodik në një konferencë për shtyp.

Dodik vuri në dukje se Presidenca e SNSD konfirmoi sot se BeH “nuk ka një Përfaqësues të Lartë” ose Zyrën e saj (OHR) dhe se vendimet që ajo merr për atë parti nuk janë të detyrueshme dhe as nuk do të respektohen.

Ai vlerësoi se çdo vendim i OHR-së është “penal, jashtë ligjit dhe Marrëveshjes së Dejtonit” dhe shtoi se nuk do të miratojë vendimet “jokushtetuese, katastrofike dhe problematike” të Gjykatës Kushtetuese të BeH-së kur bëhet fjalë për pronën e Republikës. Srpska.

Dodik më tej ka thënë se “SNSD mbetet e përkushtuar ndaj stabilitetit, kryesisht në RS, dhe një parti që lufton kundër çdo destabilizimi dhe dhune”.

Kreu i SNSD-së është pyetur nëse ai mund të jetë kandidat për një nga postet për President të RS apo Anëtar i Presidencës së BeH-së më 2022, por ai nuk është përgjigjur konkretisht.

“Jam i lodhur, do të pushoj këto ditë”, përfundoi Dodik.

Go to TOP