Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

111 palë çorape të krahinave etnografike shqiptare për 111 vjetorin e Pavarësisë

Një koleksion i veçantë i çorapeve të krahinave etnografike shqiptare sot janë ekspozuar në Lidhjen Shqiptare në Prizren.

Aksesorët e punuara me dorë kanë rëndësi për trashëgiminë kulturore dhe materiale përmes të cilave kuptojmë edhe nivelin e zhvillimit ekonomik, kulturor dhe psikologjinë e një populli, shkruan Ministria e Kulturws, Rinisw dhe Sportit.

Ekspozita me autorë Parim Kosova, Linda Perolli, Delvina Bytyqi dhe Dashnor Uka, është realizuar nga Qendra Rajonale për Trashëgimi Kulturore në Prizren.

Në hapje të ekspozitës të pranishëm ishin zëvendësministri i MKRS-së, Sylejman Elshani, këshilltarja e lartë Nora Arapi Krasniqi, U.d drejtoresha e Muzeut Kombëtar të Kosovës, Vjollca Aliu, drejtori i QRTK-së në Prizren, Samir Hoxha, dhe vizitorë të shumtë.

Go to TOP