Zhduket një vajzë në Prizren

Një person në Prizren ka informuar policinë se një vajzë është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Organet e rendit bëjnë të ditur se rasti është në procedurë hetimore dhe është njoftuar edhe prokurori kujdestar.

Njoftimi i plotë i policisë:

PERSON I ZHDUKUR

Prizren 25.05.2023 – 10:00.  Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se viktima femër kosovare ka dalur nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori kujdestar, rasti në procedurë hetimore.

Go to TOP