Zhduket një burrë në Ferizaj

Një burrë është raportuar i zhdukur në Ferizaj.

Rastin në polici e ka lajmëruar një grua e cila ka thënë se viktima ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Rasti po hetohet nga njësitet kompetente.

Go to TOP