Zhduket një 16-vjeçare në Ferizaj

Një 16-vjeçare është zhdukur dje në rrugën “Astrit Bytyqi”, në Ferizaj. Babai i saj ka raportuar në Polici se vajza është larguar nga shtëpia dhe se nuk kanë njohuri për vendndodhjen e saj.

Lidhur me rastin, Policia ka nisur hetimet.

“PERSON I ZHDUKUR – Rr. Astrit Bytyqi, Ferizaj 01.05.2024 – 13:00. Me 03.05.2024 një mashkull kosovar ka raportuar se vajza e tij (16 vjeç) ishte larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj. Rasti në procedurë hetimore”., thuhet në raport.

Go to TOP