Vuçiq i “shmang” paratë që iu dhanë nga bashkëpunëtorët për t’i lënë në Manastirin e Studenicës

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka vizituar dje manastirin e Studenicës, të cilin e ka quajtur një vend “të veçantë ku ndërthuren e kaluara dhe e ardhmja serbe”.

Vuçiq bëri një gafë kur hyri në këtë manastir derisa iu desh të kryente ritet.

Atij ia japin disa para në dorë për të kryer ritualin e lënies së parave, por kur duhet të kryhet kjo traditë, Vuçiq harron se në cilin xhep i futi paratë.

Go to TOP